Web portal Skriveno pokrenula je u prosincu 2010. godine grupa entuzijasta koji svoje slobodno vrijeme nastoje posvetiti ezoteričnim temama i predstaviti ih svima koje zanima drukčiji pogled na svijet, kao i pojave koje su za većinu, na žalost, skrivene.

www.skriveno.com proizvod je grafičkog studija Proweb iz Šibenika
kontakt e-mail: redakcija@skriveno.com

Skriveno istraživački tim: Web Developer: Marko Slamić
Tekst Administrator: Ante Pancirov (ante.pancirov@gmail.com)

Stalni suradnici:

  • Nikola Duper (kolumna)
  • Maja Šuput (Dnevnik jedne majke)
  • Marko Stošić, «ŠUM», Šibenska udruga mladih

Skriveno.com stremi okupljanju običnih “malih” ljudi koji žele biti slobodni, vjeruju da se život ne svodi na jeftini materijalizam i da ljubav uopće nije patetična. Mnogi ovih dana osjećaju da se nešto neobično događa i da svijet možda nije onakav kakvim nam ga predstavljaju. Pokušajmo otkriti skriveno … uz naš geslo: Ljubav. I sloboda!Portal Skriveno poziva sve zainteresirane koji svojim autorskim tekstovima, sugestijama ili na bilo koji drugi način žele sudjelovati u ovom projektu, da nam se pridruže. Kontaktirajte nas slobodno na redakcijski e-mail ili preko našeg Facebook profila…

Skriveno je skriveno dok god netko ne upali svjetlo. A i tad je skriveno ako žmiriš ….

Kratki Skriveno INFO

Ante Pancirov, rođen u Šibeniku u listopadu 1975. godine. Studirao Političke znanosti u Zagrebu, trenutno radi kao slobodni novinar u Šibeniku. Objavljivao u više novina i drugih medija u Hrvatskoj i u regiji, objavljuje poeziju i prozu (antepancirov.blog.hr , antepancirov.blogspot.com )

Nikola Duper poznati je istraživač fenomena «Krugova u žitu», a taj Dubrovčanin koji već 24 godine živi i djeluje u Italiji, osim tom tematikom, već desetljećima bavi se i drugim temama iz domene «Skrivenoga». Šira talijanska javnost, upoznala ga je ratnih devedesetih kada je taj ugledni video producent pomagao svojoj zemlji u ratu, a hrvatska javnost prvi put ga je mogla povezati s temama iz domene «Skriveno» nakon što je hrvatski Nexus objavio priču o famoznom projektu «W56». Također, osim misterija, Duper drži predavanja o slobodnom softveru, Nikoli Tesli i medijskim manipulacijama. Osim u Italiji, predavao je u Engleskoj i Švicarskoj, a nadamo se da će uskoro održati predavanje i u svojoj domovini. (Duper info: http://w56.duper.org )

SVI TEKSTOVI S PORTALA SKRIVENO SLOBODNO SE MOGU KOPIRATI I PREUZIMATI NA DRUGE WEB STRANICE I U MEDIJE, DOK GOD SE PRENOSE U CIJELOSTI, SVE S CILJEM ŠIRENJA ZNANJA BEZ GRANICA