Vježba: Samo-inducirana metoda za stalno zaustavljanje vanzemaljskih otmica

Sjedite ili lezite koliko je moguće udobnije gdje vas ništa ne može uznemirivati i zatvorite oči. Zamislite da ste voditelj jedne TV emisije. U vašem umu napravite sliku studija i stola oko kojeg će sjediti gosti koje ćete pozvati.

Uzmite malo vremena kako bi zamislili materijale i boje koje ćete koristiti za opremanje studija, stolice i ostali namještaj. Osjećajte stvarno pažljivo toplinu koju šire oko sebe ti materijali i boje koje ste koristili da opremite cijeli studio. Zamislite njihovu strukturu i temperaturu koju zrače: ako ste koristili mramor, onda ćete ga osjećati hladnijim nego što su drvene površine.

Plastika će se činiti više glatka u odnosu na zidove, i tako dalje. Posvetite neko vrijeme stvaranju slike svjetala i zvukova koji su prisutni u toj prostoriji koja je u stvari jedan TV studio. Možete postaviti i publiku tamo ako želite mada to nije stvarno potrebno. Pripazite kako hodate po toj prostoriji kako ne bi zapeli za kablove od kamera koje će vas uskoro početi snimati. Postavite također i jedno ogledalo u tom TV studiju na jedno određeno mjesto tako da svi gosti koji će se pojaviti u vašoj emisiji moraju da prođu ispred njega.

Čim postanete spremni, emisija može početi uživo: pogledajte pravo u kameru br. 1, koja je sada upaljena i recite nešto u ovom smislu:

“Dame i gospodo, večeras imamo na programu jednu veoma interesantnu temu o kojoj ćemo diskutirati. Tema večerašnjeg šou-programa je: Vanzemaljci i ja! Da bi mogli razgovarati o tome, pozvali smo i nekoliko gostiju od kojih ćemo sada zatražiti da izađu na scenu. Pružimo dobrodošlicu mojoj Duši, mom Umu i mom Duhu.”

Sada zamolite svoju Dušu, Um i Duh da uđu u studio i da se pogledaju u ogledalu; budite svjesni toga da slika koja se odražava u ogledalu mora biti ista kao ona koju vi direktno percipirate. Ukoliko ona nije ista, to znači da se taj vaš gost lažno predstavio tj. da nije onaj za kojeg se pretvara. Zamolite ih da sjednu. Posvetite pažnju tome kako vaša duša, um i duh izgledaju, a onda pogledajte na koji način oni sjede i da li svako od njih sjedi na onoj stolici koju ste pripremili za njega. Nije uopće bitno to kakav oblik oni imaju, samo nastavite sa simulacijom i počnite tako što ćete zamoliti svoju da se predstavi a onda ćete je pitati poznaje li ona druga dva gosta. Ponovite isto to sa svojim umom i naposljetku sa svojim duhom. Na toj točki, obratite se ponovo svojoj duši i upitajte je da li joj je poznato bilo što u vezi sa pitanjem vanzemaljaca, a onda postavite isto to pitanje i ostaloj dvojici gostiju. Sada može početi debata. Ukoliko se sva tri dijela ne slažu u vezi nečega, onda možete pritisnuti jedno dugme na stolu, nakon čega će se s plafona spustiti jedan veliki ekran, ukoliko on već nije tu i video snimak će početi od momenta kad su se pojavili vanzemaljci.

Nakon diskusije ovog videa, pozovite onoliko vanzemaljaca koliko hoćete da gostuju u vašoj emisiji kao i druge za koje želite da također sudjeluju u njoj i ponudite im da sjednu za stol kako bi diskutirali s vama o toj tematici. Također, možete imati i vanjske sudionike, koji nisu bili u stanju doći ali će sudjelovati u diskusiji uz pomoć telefona ili video veze, kao kod jedne video-konferencije. Vaši gosti će ulaziti kroz vrata studija onim redom po kojem ćete ih prozivati pod njihovim imenom ili nadimkom, ukoliko ih ne poznajete; i pustit ćete ih da sjednu tamo gdje im odgovara. Zamislite jedan hodnik; mikrofoni i stolice su posvuda unutar njega. Opet, posvetite malo vremena promatranju rasporeda svjetala u TV studiju. Kad svi od gostiju udobno sjednu, posvetite pažnju tome kako vi njih vidite: kakav im je oblik, kako su obučeni, u kakvoj su vezi jedan s drugim i kako vam se čine kad ih promatrate. Obratite pažnju na ponašanje svakog od njih. Naravno, tu može biti i praznih stolica a može se ukazati i potreba da se doda još nekoliko stolica. Promatrajte raspored gostiju oko stola i samo u vašem umu, zapamtite gdje svaki od njih sjedi, zato što će se od vas kasnije tražiti da napravite jedan skeč gdje ćete morati navesti mjesta gdje je tko sjedio zajedno s opisom svakoga od njih. Kad svi budu tamo, zatražite od svakoga da se nakratko predstavi. Zapamtite, vi ste voditelj i svi oni moraju slušati vas: ukoliko nekoga prekinete, oni će se morati pomiriti s tim. Nakon predstavljanja, možete započeti s vašim pitanjima: možete pitati što god poželite ali vaša duša treba biti prva koja će dati odgovor.

Prvo pitanje koje treba biti postavljeno je sljedeće:

“Da li ti je poznat bilo tko od vanzemaljskih gostiju koji sjede za ovim stolom? Da li znaš tko su oni i što žele?

Iza ovog obaveznog pitanja možete započeti diskusiju koja se može odvijati tokom nekoliko seansi (samo si nemojte dozvoliti da se previše zamarate).

Nakon ovog prvog pitanja, upitajte svakog od različitih sudionika što on misli o problemu vanzemaljaca i pitajte svakog pojedinog vanzemaljca što oni ovdje rade i što ih to stvarno interesira. Pitajte ih pomaže li im netko, jesu li oni svi prijatelji ili neprijatelji u odnosu jednih na druge, znaju li kad će njihov posao biti završen, itd: cilj debate je da se utvrdi zašto su oni ovdje i u kakvoj su oni vezi s vašom dušom, umom i duhom. Vi možete pomoći samim sebi uz pomoć gledanja virtualnih video snimaka. Možete prikazati bilo koji snimak koji vam je potreban. Na primjer, ukoliko se vaša duša ne složi s nekim od drugih gostiju, prikažite “stvarni” snimak određenog događaja i dajte prvo svoj komentar, prije nego što ga prokomentira bilo koji drugi gost, a zatim pustite svoje posjetioce da i oni kažu svoje mišljenje. Te video materijale je snimio vaš mozak i svi podaci bit će ispostavljeni s njegove strane: oni će govoriti o onome što ste vi doživjeli i od sada pa nadalje, oni se mogu vidjeti na velikom ekranu, a snimljeni su kamerom koja je uvijek bila postavljena na najbolje moguće mjesto tako da se sve može vidjeti. Nemojte se bojati toga da ćete prikazati stvari koje se nikada nisu dogodile: vaš um je snimio sve što ste proživjeli i on vrlo dobro zna koje će snimke prikazati gostima na vašoj konferenciji.

Pred sam kraj emisije, upitajte svoju dušu slaže li s prihvaćanjem prisustva vanzemaljaca: ukoliko se ona ne slaže, recite joj da riješi taj problem, na primjer, na takav način što će eliminirati taj problem. Ukoliko se ona složi, recite joj da uradi to sada, uživo na sceni. Zamislite svoju dušu kako to radi (ali, nemojte samo žuriti!), ili je pustite  da sama riješi taj problem kasnije, u onom momentu za kojeg bude smatrala da je najpogodniji.

Ukoliko vaša Duša odluči razriješiti to sada, promatrajte pažljivo kako ona izgleda dok djeluje kroz njenu “Volju da to radi”.

Opišite kasnije tu scenu u jednoj kraćoj priči koju ćete napisati. Samo, budite svjesni toga kako ste se osjećali tokom cijelog ovog šou-programa i pustite da vaše emocije slobodno teku unutar vas. Pažljivo promatrajte sve sudionike, kao da želite da ih slikate sa svojom kamerom za vrijeme njihove interakcije s vama.

Kad završite, važno je da se kao kod svake konferencije oprostite od posjetilaca; ukoliko tu konferenciju još ne smatrate završenom, njen nastavak se može i odložiti do sljedeće seanse, za vrijeme koje će isti ili drugi sudionici razgovarati o statusu quo. Na kraju, napravite jednu skicu i kratak rezime cijelog tog doživljaja u pisanoj formi.

Imajte na umu to da je ova vježba napravljena za stvarne žrtve otmica; međutim, oni koji nisu žrtve otmica, mogu je također isprobati, kako bi odredili jednom zauvijek jesu li sasvim isključeni iz tog fenomena.

(Nedavno mi je (moderatoru s uglednog web portala Galaksija)  jedna osoba koja je bila blizak suradnik pokojnih istraživača, Barbare Bartholic i Dr Karle Turner, i koja se također godinama bavi istraživanjem vanzemaljske manipulacije ljudskih bića i terapijom žrtava vanzemaljskih otmica, skrenula pažnju na neke radove talijanskog znanstvenika po imenu Corrado Malanga, za koje se čini da imaju dosta veze s realnošću i navodno, pokazuju dobre rezultate u praksi.)

Preneseno sa: Galaksija forum, preveo B.P., Naslov originalnog članka: SIMBAD (Self Induced Method for Blocking Abductions Definitively, Dr Corrado Malanga)

 

 

Jedan komentar na članak:“Vježba: Samo-inducirana metoda za stalno zaustavljanje vanzemaljskih otmica”

  1. avatar
    silver chord says:

    Jako zanimljiv clanak i tematika autohipnoze, medjutim vrlo vjerovatno postoji mogucnost da pojedinac dozivi tzv OBE ili out of body experience ( tko nezna o ovoj tematici nista…google it ). Metode koje se navode u clanku su jako slicne metodama uvodne relaksacije pri cemu slijedi OBE. Napomena ukoliko osetite osjecaj vibracija ili treperenja neminovno vam slijedi OBE…a jednom kad otkljucate tu spobnost u sebi…nema povratka i zasigurno ce te sve cesce upadati spontano u to stanje. Prije nego popljujete ovaj comment malo se informirajte o tom fenomenu. Kao kod malog djeteta kad nauci hodati vise ne zaboravlja a isprva se cinilo nemogucim za njega.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>