Razotkrivanje: Tko je hrvatski Bilderberg? (To ne piše u novinama)

Što mislite o ovakvom, hipotetskom, scenariju:
Kada je Big Brother (ne znam da li je grupa Bilderberg, Komitet 300, Tripartitna komisija, Milnerova grupa ili netko drugi – nije ni važno) dao nalog Sanaderu da abdicira, sa zadovoljstvom je prihvatio oktroiranje Jadranke Kosor kao nasljednice. Mislio je: “Pa ona je involvirana u sve što se u vladajućoj stranci radilo, biti će vrlo podložna mojim instrukcijama” . Da bi je Hrvatima učinio prihvatljivom, Big Brother je objasnio susjednom premijeru da prestane maltretirati s graničnim problemima jer će inače…… Premijerka postaje heroina Hrvatima – pa sredila je nekorektne (u najmanju ruku) susjede. Počela je međusobna premijerska ljubav i to je u novinama pisalo. Ono što nije pisalo, je da su za vrijeme ručka jedan drugome pokušavali ubaciti otrov u hranu, očito bezuspješno. No, relativno brzo došlo je do promjene. Premijerka ili nije razumjela ili je zaboravila što joj je rekao Big Brother. Postala je autoritarna, tvrdoglava i – pomalo naprasita. I tada se počinje događati čudo zvano Milanović. Do tog je momenta bio bahat i prepotentan. Kada je govorio u Saboru mediji su se ljutili što mora biti svakom loncu poklopac i što citira latinske poslovice; kada ga nije bilo u Saboru imputirali su mu nerad i lijenost. Tri mjeseca prije izbora – nestale su mu mane: postaje, u svim pisanim i elektronskim medijima, obrazovan, elokventan, pošten, moralan, perspektivan (on to zaista i je – op.a.) – i – praktički aklamacijom dobiva izbore. Hopla!
Naravno ovakav je scenarij potpuno neistinit. No, ono što se je istinito, dogodilo se našim susjedima Grčkoj, i što je strašno, jednoj od najjačih svjetskih ekonomija – Italiji. Postale su prijetnja Euro zoni pa čak i Europskoj Uniji. Moldavija, Albanija, Latvija i Estonija su dobre, ali Italija – strašna prijetnja. Rečeno je jadnom talijanskom puku: “Vi ste neradnici, imate previše prava a premalo obaveza. Otpustiti ćemo dobar dio činovnika, smanjiti socijalna prava. Uklonite već jednom tog harlekina od premijera” (ima u citatu dosta istine – inače stvar ne bi mogla uspjeti). I što se događa: pojavljuje se Deus ex machina, izvjesni gospodin Monti. Oktroiraju ga (u demokraciji!) na premijersko mjesto uz aklamaciju pretrašenog puka. U panici se očekuje što će Deus narediti.
Većina ne zna, ali mi znamo – izvjesni g. Monti visoki je funkcioner skupine Bilderberg!
A sad jedan opet potpuno nemoguć scenarij.
Big Brother:
“Gospodine Josipoviću, sreća je što ste Vi tako obrazovan čovjek, doktor znanosti i jedan od najizvođenijih kompozitora u Hrvatskoj. Vi naravno shvaćate da s ovakvim primitivizmom Hrvatska nema šanse. Mislim da biste u dogovoru s premijerom mogli….. i nažalost dalje ne piše u novinama.
Sretno Zorane! (Razotkrivanje.net)

2 komentara na članak:“Razotkrivanje: Tko je hrvatski Bilderberg? (To ne piše u novinama)”

  1. Na žalost ali takva nam je sudbina! Neko drugi nam kroji sudbinu a mi to i ne znamo niti se pitamo! Užasna činjenica.

  2. avatar
    ivan komar says:

    OČITO SE NE MOŽEMO OBRANITI OD CRNOG PLEMSTVA I NJIHOVOG UTJECAJA NA NASE ŽIVOTE.NE ZAVARAVAJMO SE,ODUVJEK SU TU I REŽIRAJU PREDSTAVU IZA ZAVJESE.MOŽEMO IH SAMO KOMENTIRATI I ZAMIŠLJATI KOLIKO JE VISOKO U HIJERARHIJI LOGOS KOJI ŠAPĆE POLITIČARU KOJEG ODABERE ZA SVOJU MARIONETU A PREKO NJEGA I OVU DRŽAVU PUNU APSURDA.MOŽDA ĆE STVARNO BITI BOLJE BAR ONIM DUŠAMA KOJE SU SVJESNE I DOGODINE U OVO VRIJEME ISKUSE 4 DENZITET PA POLAKO DO GOLOKE ILI BAR SHAMBALE,DAJ BOŽE BILO ŠTA ! SAMO ME RJEŠI OVOG MUČNOG PRISUSTVA MEĐU PUNO KATOLIKA A MALO LJUDI,PUNO POHLEPE,JALA,ZLOĆE…U ŠTA SMO SE PRETVORILI SLUŽEĆI RELIGIJSKIM DOGMAMA,POLITIČKIM VOĐAMA,DOMOLJUBNIM LOPOVIMA I NERADNICIMA.DRŽAVA PUNA PARAZITSKIH UHLJEBA,LAŽNIH VOJNIH INVALIDA KOJI SE DIŽU NA ZADNJE NOGE ČIM SE POČNE KAKVA RASPRAVA O SMANJIVANJU I ODUZIMANJU LAŽNO STEČENIH PRAVA.A MI OSTALI RADIMO I PLAĆAJMO POREZE ZA PLAĆE PODOBNIH PARAZITA KOJI U VIDU INSPEKCIJA JEDVA ČEKAJU DA VAS OBIĐU PA ĆETE VIDJETI ZAŠTO JE ON STUDIRAO I UŠAO U HDZ,DOBIT ĆETE ZAPISNIK KOJI ĆE VAM ZAGORČATI ŽIVOT I UGROZITI OPSTANAK POSLOVANJA…NE ZNAM ŠTA NAS ČEKA SA NOVOM VLADOM,VIDIT ĆEMO KAD MILANOVIĆ ZAVRŠI SA VISINSKIM PRIPREMAMA U LOŽI 9 SESTARA U AUSTRIJSKIM ALPAMA I KAD MU USMENO PRENESU PORUKE SANADERA PREKO SVOGA AUSTRIJSKOG KOLEGE IZ LOŽE SA VIŠEG POLOŽAJA DABOME IPAK SMO MI HRVATI TOPOVSKO MESO!

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>