Skriveno TV: prof.dr. Walter J. Veith – Tajna iza tajnih društava

Pitanje svih pitanja jest tko stoji iza najmoćnijih svjetskih tajnih društava poput Bilderberg grupe, Trilateralne komisije, Skull and Bones društva sa američkog sveučilišta Yale, Masona, Illuminata, Malteških vitezova i sličnih drugih tajnih organizacija o kojima znamo jako malo i jedino u što možemo biti sigurni je da njihove namjere i razlog postojanja nisu nimalo plemeniti. Mogu li i uopće biti i jesu li sve te organizacije dio jedinstvenog globalnog plana kojim stoljećima upravlja jedna čvrsta ruka i ako jest, tko to iza kulisa upravlja ovim svijetom? Na ta zanimljiva pitanja odgovara profesor doktor Walter J. Veith, znanstvenik koji je 1979. godine doktorirao zoologiju na južnoafričkom Sveučilištu Capetown, a ima i doktorat iz oblasti nutricionističke fiziologije. Ovoj temi dr. Veith pristupa kršćanskom retorikom i pokušava razotkriti zavjeru iz perspektive vjernika koji smatra da neovisno o aktivnostima mračnih sila koje čitavu povijest uspješno kontroliraju čovječanstvo kroz tajna društva i organizacije, na kraju neminovno gube bitku. On je temi pristupio vrlo studiozno i u video snimci njegovog predavanja na ovu temu snimljenog 2004. godine u Alberti gledatelje suočava isključivo s činjenicama, golim dokazima, referira se na stotine citata uglednih autora iz desetaka autentičnih i neupitno priznatih izvora. Glavno uporište kojim sve svoje teze poput rasutog mozaika iz svih tih izvora sastavlja u jedinstvenu, kristalnu sliku, dr. Veithu je Otkrivenje Ivanovo, posljednja knjiga Biblije u kojem je opisano proročanstvo o posljednjim danima svijeta i apokaliptičnim događajima koji slijede. Zanimljivo je da je autor bio ateist koji je predavajući 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća studentima teoriju evolucije zaključio da ga ta teorija ne zadovoljava. Počeo je dublje istraživati i okrenuo se kreaciji nasuprot evoluciji i danas je priznati stručnjak za Bibliju, a njegovi stavovi najblaže rečeno kontroverzni. – Ovo o čemu vam govorim na današnjem predavanju nisu moje riječi i ako vam se ono što čujete ne sviđa, nemojte se ljutiti na mene jer ja samo citiram niz općeprihvaćenih i uglednih autora, pisaca, stručnjaka – kaže dr. Veith u nekoliko navrata tijekom svog fenomenalnog predavanja koje malo koga može ostaviti ravnodušnim, pogotovo one tvrdoglavce koje nikakve činjenice i dokazi ne mogu razuvjeriti od «istine» koju im uredno servira ego i kontrolirani sustav vrijednosti kojem od rođenja bespogovorno robuju bez da se ikad zapitaju imaju li njihovi ideali uopće smisla. Svakako preporučamo ovo zanimljivo predavanje na temu tko stoji iza globalnih tajnih društava i koji je cilj tih opasnih tipova.

Skriveno TV: Tajna iza tajnih društava (predavanje se sastoji iz tri dijela, prvi je nevažni uvodnik pa ovdje objavljujemo clip 2, dok će se treći dio automatski pojaviti među prijedlozima na vašem Youtube ekranu)

3 komentara na članak:“Skriveno TV: prof.dr. Walter J. Veith – Tajna iza tajnih društava”

 1. avatar
  Anonimno says:

  Napadaju se i ruše međunarodno priznate zemlje; Irak,Libija Afganistan, pokušava se izazvati Sirija, Egipat je srušen, Kreće se dalje u africi, koja je već sva uništena zapadnim imperijalizmom,u nadi stvaranja novih kolonija pod imenom novi svijet ali za koga?. Nije za narod već za one koji žele vladati svijetom, možda “Žena” koja sjedi na gadostima.

 2. Pročitao sam prvu trećinu članka, ali kad sam vidio da je Capetown u južnoj americi, odustao sam.

  • avatar
   Nikola says:

   Ispričavamo se, potkrala se pogreška. Ispravili smo pa možete nastaviti čitanje :) . Hvala na upozorenju.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>