FBI je objavio dokumente o izvanzemaljcima

Na svojoj novoj stranici Vault.fbi.gov FBI je objavio više dokumenata o izvanzemaljcima, no jedan bi mogao biti ključan. Naime, na službenom FBI-evom memorandumu agent Guy Hottel 22. ožujka 1950. godine napisao je kako je jedan istražitelj utvrdio da su tri takozvana leteća tanjura otkrivena u Novom Meksiku. “Leteći tanjuri bili su kružnog oblika s povišenim dijelovima, otprilike 15 metara promjera. U svakom je bilo jedno tijelo ljudskog oblika, ali samo 91 centimetar visoko. Tijela su bila odjevena u metalnu odjeću fine teksture, izgledala je kao pilotska odjeća”, napisao je agent Hottel.

Dodao je da je istražitelj koji je otkrio letjelice, a čiji je identitet ostao tajan u memorandumu, tvrdio da su se letjelice srušile u Novom Meksiku jer se tamo nalaze vrlo jaki radarski signali te su oni omeli kontrolne mehanizme letećih tanjura.

Gradić Roswell u Novom Meksiku postao je poznat nakon medijskih izvještaja da se leteći tanjur srušio u pustinju nedaleko vojne baze 2. srpnja 1947. godine. Tvrdilo se kako su nađena tijela izvanzemaljaca te da je čak na njima izvršena obdukcija, međutim američke vlasti zataškale su incident, podsjeća Daily Mail.

Vojska je tada prvo izdala priopćenje da je istina da je pronađen leteći tanjur, no dan kasnije demantirali su sami sebe tvrdeći da se radilo o balonu koji je pao. Bilješka o tome također je objavljena na novim FBI-evim stranicama.

Kako piše Daily Mail, ovi će objavljeni dokumenti biti samo dodatan poticaj onima koji tvrde da je američka vlada puno toga zataškala.

Izvor: index.hr

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>