Ekskluzivno iz PR službe mrskih nam bossova: INTERVJU s glasnogovornikom Illuminata

Ekskluzivno iz PR službe Illuminata, portal «Skriveno» danas vam predstavlja intervjue s jednim od glasnogovornika entiteta koji vladaju ovim planetom i ljudskim rodom, a ako želite, pred vama je intervju s vražjim glasnogovornikom. Tko su, što rade, zašto su ovdje, zašto su nas porobili, koji je njihov cilj i je li istina da je vrijeme velike žetve iz Otkrivenja Ivanova blizu, glasnogovornik naših mrskih gospodara odgovara. Portal «Skkriveno» objavljuje prvi dio seanse ili prvi dio intervjua, a na dnu stranice nalaze se linkovi na ostatak materijala koji je prevelik (skoro 60 stranica teksta) da bi imalo smisla objaviti ga u cijelosti na portalu ovakvoga tipa.

Uvod u Illuminatsku igru

Dotični samoproklamirani insajder Illuminata pojavio se na «AboveTopSecret» forumu krajem listopada 2008. godine s ciljem da pruži informaciju o namjeri, odnosno ciljevima Illuminata. Razlog za to je, kako kaže, što je nastupilo pravo vrijeme da saznamo što se događa iza zavjese. Pri tom, čini se uvjerljivim, zašto to zaista radi. U tekstu je sažeto prepisan dijalog «AboveTopSecret» forumaša i ‘’Skrivene Ruke‘’(Hidden Hand), ali bez svih pitanja forumaša i citata naravno. Tko želi čitati izvorni tekst s odgovorima, čitavu prepisku na engleskom jeziku naći će na matičnom sajtu «AboveTopSecret» odakle je ovaj tekst i preuzet.

Ne želeći svojim čitateljima išta sugerirati niti kreirati njihove stavove i mišljenje, portal «Skriveno» tek može primijetiti da sugovornik na forumu, taj entitet, jako uvjerljivo odgovara na nasumična pitanja što ga čini prilično uvjerljivim. Tko god on bio, neki dobro informirani nedojebani genijalac u maminom podrumu ili nekakav vanjski entitet.  Odgovara inteligentno, precizno i bez odlaganja koje bi bilo neophodno svakome tko bi želio muljati, prezentirati prijevaru. To su primijetili i sami forumaši. Nadalje, dosljedan je. Mnoga pitanja su jako dobra, duboka, do određene mjere i filozofska, ali taj tip (ili žena, ne znamo – biće tvrdi da nije sa Zemlje), uspijeva odgovarati na jako dubokoj razini, te mu odgovori nisu oprečni. U kvalitetnom i inteligentnom dijalogu poput ovoga, bilo bi svakome teško da se u jednom trenutku ne oda. Ovaj entitet prilično je uvjerljiv, da ne kažemo čak i iskren.

Za pitanje svih pitanja, tko je “na vrhu piramide, on daje ključ, odgovore. Krvna linija čiji je on dio, daleko je iznad Rothschildovih po moći i u hijerarhiji, te je vanzemaljskog podrijetla. Onih poznatih 13 krvnih linija koje vladaju Zemljom, kao i druge dominantne zajedno sa Rothschildima i Merovinškim plemstvom na vrhu, na poprilično su nižoj stepenici u «Strukturi Velike Piramide» i igraju igru moći na Zemlji te su svjesni samo dijelova Velike Igre (znaju samo osnove). Krvna linija “Skrivene Ruke” mnogo je naprednija i na višem je  položaju u odnosu na njih.

Čini se da ovaj entitet zaista vjeruje u to što govori i bez obzira što se možda zavarava, prezentirao je najvjerojatnije ono što pokreće Illuminate. I što su njihovi ciljevi! Čitateljima će nesumnjivo, nakon čitanja ovog izuzetno zanimljivog materijala koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ostati prilično čudan osjećaj iznutra i mnogi će se zapitati, što ako je sve ovo stvarno istina, što onda? Možda će neke dijelove trebati iznova čitati jer materijal je «gadan» i za one koji su duboko ušli u istraživanje Velike igre.

Bilo je teško pojmiti što ZAISTA pokreće Illuminate… Pohlepa? Da. Moć? Naravno. Kontrola? Jasno. Ali uvijek ostaje osjećaj prisustva dublje misterije iza njihovog “Velikog Djela u Vremenu”. Ovo bi mogao biti odgovor:

Početak seanse i pravila igre

HH: Ja sam nasljedni (generacijski) član «Obitelji Vladajuće Krvne linije». Povremeno, po uputama Zakona našeg Kreatora, nakratko se otvori prozor mogućnosti, gdje se od nekolicine izabranih iz naše Obitelji zahtijeva da ostvare komunikaciju sa našim subjektima i ponudimo vam mogućnost da nas priupitate bilo koje pitanje na koje želite dobiti odgovor.

Ja sam u dvostrukoj obavezi u ovoj dužnosti. U obavezi sam shodno Zakonu našeg Kreatora ponuditi vam mogućnost u ovo vrijeme, ali sam i ograničen Zakonom Slobodne Volje (planetarnim) i Obiteljskim Zakletvama, gdje mi je samo ograničeno dozvoljeno reći.

Pravila određuju sudjelovanje u svakoj igri. Ukoliko želite sudjelovati, evo pravila:

1). Obraćat ću vam se ljubaznošću i poštovanjem, te očekujem isto od vas zauzvrat.

2). Ja ću odlučiti jesam li voljan ili mi je dozvoljeno odgovoriti na vaše pitanje. Ukoliko vam ne odgovorim na pitanje, to je zbog toga što mi nije dozvoljeno odgovoriti na njega ili zato što smatram da vašem pitanju nedostaje poštovanje, ljubaznost, inteligencija, pristojnost ili da jednostavno nije vrijedno na njega dati odgovor.

3). Pristajete gledati na ovaj potencijalni dijalog s aspekta ’dobre namjere’. U principu, ovo znači da umjesto da predstojeći tok informacija ispratite (na forumu) tupavim komentarima koji sadrže nevjericu ili prozivke, moje sudjelovanje u ovome zahtjeva od vas da razgovarate sa mnom ’oslobođeni od predrasuda’. Drugim riječima, pričekajte da se proces završi prije nego što sami odlučite ima li istine i znanja u ovome.

4). Da formulirate svoja pitanja inteligentno. Moje vrijeme je ograničeno. Ne želim ga gubiti vukući se kroz besmislena, neplodna, sirova ili nepristojna pitanja, stoga ću odgovoriti na pitanja za koja smatram da najviše zaslužuju moj odgovor u vremenu koje mi je na raspolaganju. Koristite vrijeme mudro.

Ukoliko bilo koji od gore navedenih uvjeta bude narušen, zadržavam pravo da od sada nadalje okončam ovaj razgovor ukoliko tako odlučim.

Na kraju, pokušat ću odgovoriti na vaša pitanja što iskrenije i otvoreno, što je više moguće. Odgovarat ću kako mi vrijeme bude dozvoljavalo.

ATS: Do koliko generacija unazad seže tvoja krvna linija, ili, možda bolje, koga tvoja familija drži za najranijeg pretka na poziciji moći?

HH: Naš Rodoslov seže do starina pa i prije toga. Od najranijeg doba vaše zabilježene “povijesti” a i prije, naša Obitelj “upravljala” je “igrom” iza zavjese na ovaj ili onaj način. Prije uspona i pada Atlantide (da, to se itekako desilo). Mi smo “rođeni da vodimo”. To je dio plana ove trenutne paradigme.

ATS: Do koje mjere je korišteno selektivno razmnožavanje kako bi se sačuvala čistoća linije i što biva sa djecom neodobrenih spajanja? (Pretpostavka -. da bi bili odgojeni sa privilegijama, ali ne bi, baš, dobili “ključeve od zamka” takoreći.)

HH: Odgoj je uglavnom specifičan, u ovisnosti od uloge koju član Obitelji treba preuzeti. Više ću reći u odgovoru na sljedeće postavljeno pitanje koje ste drugačije postavili.

Ne postoje neodobrena spajanja (veze). Naša familija će se uvijek spajati sa linijama, ili sa onim za što mi koristimo izraz “Kuće”. Brakovi su dogovoreni. Nijednom, za moga života, nisam čuo da je član Familije prekršio ovo pravilo još otkako postoji brak. Radiš ono što ti se kaže. Ne može se netko “pripojiti” Familiji. Može se samo “roditi”, odnosno inkarnirati u njoj.
Rijetko se kada dogodi da se rodi dijete na koje se gleda kao donosioca “nevolja”, no točna je vaša pretpostavka da bi i takvo dijete podigli kao dio Familije, ali ne bi odraslo u kući ili zajednici nijednog od svojih roditelja.

ATS: Ako zamislimo skalu, recimo kao trokut s Političkom, Religioznom i Poslovnom moći u trima točkama, gdje biste postavili moć kojom vaša obitelj raspolaže? Ujednačena? Više naginje ka jednoj u odnosu na druge dvije? Jedna je izražena? I kako se ta pozicija mijenjala tijekom vremena?

HH: Prvo morate shvatiti strukturu Familije. U velikom nacrtu stvari, Linija nije važna koliko Kuća jeste, Kuća, opet, nije važna koliko Familija. Familija je sve. Bez obzira na Kuću ili Liniju, mi smo Jedna (zaista međunarodna) Familija.

Zamislite tijelo. Kuća bi tada predstavljala vitalan organ ili dio tijela u okviru samog tijela. Svaki dio igra važnu ulogu u funkcioniranju cjeline, te od svakog od nas “cjelina” uživa našu potpunu lojalnost. Kažem, velik broj linija, (puno više nego što ste ih svjesni), Jedna Familija.

Naša domene utjecaja se ne uklapa tako lako u tri kutije vašeg trokuta koji ste zamislili. Postoji šest disciplina učenja unutar Familije, i svaki član familije se dugo podučava svakoj od njih i to od ranog djetinjstva. Svi imamo područje specijalizacije mada imamo i iskustvo iz svih oblasti. Šest oblasti ili “škole” učenja su Vojska, Vlada, Duhovnost, Učenost, Vodstvo (Vođenje) i Znanost. U praksi, na “pozornici” javnog života, držimo ključne pozicije u svakoj od ovih oblasti od značaja. S dodatkom suglasnog Medijskog stroja i vlasništva nad vašim Financijskim institucijama, sve osnove su obuhvaćene.

ATS: Koja od Vladajućih Krvnih linija Familija su Rockefellerovi? ( ovo je možda previše direktno za našeg ispitanika, pa ću promijeniti…) Koliko paralelnih krvnih linija procjenjujete da ima na sličnom položaju vašoj liniji i do koje mjere ih vaša linija vidi kao suradnike odnosno konkurenciju?

HH: Da, kao što rekoh, znanje o linijama nema praktično nikakav značaj za vas. Pripadnost Familiji je ono što je bitno. Postoji 13 ‘osnovnih’ ili ‘temeljnih’ originalnih krvnih linija. Mada, postoje mnoge, mnoge druge linije koje se prožimaju iz ovih kao rijeke iz oceana. Ako zamislite 13 originalnih linija kao Primarne boje, koje se mogu miješati da bi se dobio širok spektar drugih boja, onda ćete dobiti neki pojam. Ponovo kažem, nema natjecanja, postoji samo Familija.

Bez natjecanja tipa Kuća protiv Kuće, mada, u pitanju je ‘gledaj svoje dupe’ svijet. Postoji osobno natjecanje. Svi žele popeti se na stepenicu više. Čitavo društvo Familije radi po tom principu, u cilju napredovanja na gore.

ATS: Što izraz “nasljedni član” znači? Koje nasljeđe je u pitanju?

HH: Znači da je netko rođen u Familiji. Red i njegov plan se prenosi nadolje, s generacije na generaciju. Samo su u rijetkim situacijama došljaci uvođeni u Familiju, a čak i tada, dolazili su od drugih ‘ezoteričnih’ spojivih linija.

ATS: Možete li navesti dva ili više prethodnih primjera da je takva uputa (da se pruži informacija) bilo dana?

HH: Jednom 1999.godine, na onome što biste vi nazvali ‘alternativnom’ medijskom izvoru. Jednom 2003., na drugom internet forumu o ‘zavjerama’. Mada puštena informacija nije bila sasvim ‘čista’. Ne u cilju obmane već više zbog nesavršenog i nepotpunog znanja glasnika.
Ukoliko ne dolazi iz mainstream kontroliranih medija, mase neće u to povjerovati. Ova informacija je namijenjena onima koji znaju da smo itekako stvarni i da vršimo snažan ali fin utjecaj na vaše živote. Ukoliko želiš porobiti čovjeka – pusti ga da vjeruje da je već slobodan.

ATS: Na osnovu čega se bira vrijeme za takva otkrivenja?

HH: Na osnovu ukaza Vrhovnog Vijeća Svijeta, prema volji Kreatora.

ATS: Jesmo li zaista promatrani kao roba i kao takvi prodani, da nas vam je prodala Vlada?

HH: Generalno, da, Vlada vas je prodala. Na ljude se gleda kao na ‘zalog’; pješake koji se pomjeraju po šahovskoj tabli prema planu igre. Od strane Familije, suprotno uobičajenom vjerovanju, mnogi od nas vam ne žele nikakvo zlo direktno. Postoji samo pitanje božanske sudbine koju treba podržati i otkriti, te moramo odigrati naše uloge u igri, kao što su nam podijeljene od strane Kreatora. Na mnoge načine je, u stvari, u našem vlastitom interesu da ste spremni za predstojeću žetvu. Samo možda ne spremni baš na način na koji biste vi željeli biti. Mada, čak i tako, birate Negativan Polaritet na osnovu odluka Vlastite Volje, sa malom ‘pomoći’ i usmjeravanjem s naše strane. Duše su zrele za Žetvu u oba ‘ekstrema’ Polariteta može se reći.

ATS: Ako je tako, kako da postanemo slobodni?

HH: Nikada nećete biti ‘slobodni’, sve dok se inkarnirate na ovoj planeti. Sama priroda toga da ste ovdje je pokazatelj da je tako. Postoji razlog zašto ste ovdje, a ‘ovdje’ vrlo vjerojatno nije tamo gdje mislite da se ‘ovdje’ nalazi. Kako da postanete slobodni? Shvaćanjem gdje ste i razumijevanjem, zašto ste ovdje. Vrijeme vam brzo ističe da to uradite, prije nego što Žetva nastupi. Oni koji ne uspiju će morati ponoviti ciklus.

ATS: Da li je Mesija živ u ovom vremenu?

HH: “Mesija” ne postoji. Prestanite tražiti ‘spasenje’ izvan samih sebe. Ako pitate postoji li ‘Kristova Svijest’, onda da, postoji, u određenom smislu. Ali ne u vašoj trećedenzitetskoj svijesti.

ATS: Je li došao kraj svijeta na način kako je to opisano u Otkrivenju?

HH: Da. Ne samo kako je opisano u Otkrivenju, već u proročanstvima doslovno svake religije, duhovne filozofije i tradicije misterije kroz povijest. To vrijeme je tu. Međutim, evo vam jedan jednostavan primjer: Otkrivenje (Ivanovo) 14:14-16: 14. I vidjeh, i gle, oblak bijel, i na oblaku sjeđaše kao sin čovječji, i imaše na glavi svoju krunu zlatnu, i u ruci svoj srp oštar
15 I drugi anđeo iziđe iz crkve, vičući velikijem glasom onome što sjedi na oblaku: ‘zamahni srpom svojijem i žnji, jer dođe vrijeme da se žnje, jer se osuši žito zemaljsko.
16 I onaj što sjeđaše na oblaku baci srp svoj na zemlju, i požnjevena bi zemlja.

‘zemlja’ je zaista spremna za žetvu. Pitanje je samo: Tko će biti spreman? I hoće li žetva biti Pozitivna ili Negativna?

ATS: A kako gledaš na to da je britanska kraljevska familija istinska krvna linija, ali Ismael nije istinski primatelj Abrahamovog dara? Ukoliko potičeš iz istinske krvne linije, znat češ na što mislim…

HH: Tko kaže da je ‘ istinska ‘ krvna linija? Postojale su Vladajuće Krvne linije mnogo prije vašeg ‘Jehove’ i onoga s čim je (preko kojega je op.a) njegovo ‘Kršćanstvo’ stiglo na ovu planetu. Jehova je jedan od Kreatora, a ne Jedan Beskonačni Kreator. Postoje i Viši ‘bogovi’ od njega. Na kraju, Svi, su dijelovi Jednoga koji, bilo svjesno ili nesvjesno, koriste svoju Slobodnu Volju da bi Stvarali (Kreirali). Počnite proučavate ‘van okvira’ da bi spoznali Istinu o Kreaciji.
Britanska kraljevska porodica nije najmoćnija linija. Imena koja su vama poznata ne drže pravu drevnu moć. Postoje druge iznad ovih linija u Hijerarhiji. Nećete spoznati imena tih linija.

ATS: Kakav dokaz imaš da “vladajuće elitne familije” postoje i da si ti član jedne od njih? Mislim da je to nešto što si smatrao da se ne može falsificirati, zbog čega si izabrao taj identitet za priču koje se držiš – mada, mislim da postoji način da dokažeš.

HH: Nema potrebe da ti ja bilo što dokazujem. Ja samo radim ono što mi je rečeno. Vjeruj mi, ili nemoj, meni je savršeno svejedno. Obvezan sam obaviti svoj zadatak ovdje. Krajnji rezultat neće imati posljedice po mene. Odradit ću svoju dužnost predajući informacije koje je neophodno predati u ovom trenutku. Ne postoji obaveza gdje ću to uraditi, već samo da to učinim, odradim. Izabrao sam «Above Top Secret», jer je generalna razina inteligencije, razumijevanja i rasuđivanja viši nego na mnogim drugim takvim forumima.
Pokušajte me shvatiti, uslijed zakona Slobodne Volje, ne mogu samo dati informaciju, bar ne bez posljedice po moju ličnost što bih želio izbjeći. To je prekršaj nad vašom Slobodnom Voljom, vašim pravom da ne znate (!). Morate me pitati za informaciju koja vam treba pa tek onda vam je mogu i dati. Tako da, iako postoje važne stvari koje želim podijeliti s vama, ukoliko nisam priupitan, ne mogu vam pružiti informaciju. Nadam se da će sinkronicitet izvući iz vas najvažnija i najdublja pitanja. Moja dužnost je da ponudim. Vaša je da tražite. Moja dužnost je ispunjena bez obzira je li je i vaša.

ATS: Ako vladajuće elitne familije postoje i ti član jedne od njih, onda mora kontrolirati globalne događaje kroz vlade svijeta – reci nam jednu veliku vladinu akciju bilo koje zemlje koja će se dogoditi u narednih pet dana. Ne bi me čudilo da odbiješ tako nešto…

HH: [ Sept. 10, 2008]: Nemam slobodu raspravljati o tako bitnim trenutnim detaljima, a i u mnogim slučajevima, ionako nisam dovoljno visoko u Hijerarhiji da bi ih znao. Obično, primio bih poziv dan prije izvedbe velikog događaja, da bi mi se reklo nešto poput ‘ovaj dio takvog i takvog plana će se desiti sutra, nemoj da te uznemiri. Također, treba uzeti u obzir određene oblasti ekspertize koje sam prethodno spomenuo. Moja oblast je Duhovnost, tako da moja pažnja nije toliko usmjerena na geopolitičke događaje. Svjestan sam globalnog nacrta, ali njegovi finiji dijelovi često nisu u mojoj oblasti ekspertize. Spreman sam dati uvid u neke stvari koje će se desiti, a na koje ćete se moći vratiti i u retrospektivi verificirati moja predviđanja. Burza nekretnina će uskoro završiti svoj kontrolirani krah. Nakon prvobitne naznake da su ‘zajmovi’ i ‘spasonosni paketi’ primirili brod, doći će novi rekordni minusi do kraja mjeseca. Kasnije će naše financijske institucije opozvati sve zajmove. Nastupit će mnogi bankroti i zatvaranja. Jedini način da John McCain postane sljedeći USA predsjednik je da se nešto ‘dogodi’ Baracku Obami prije izbora. Ukoliko uopće i bude izbora. Ako određena struja prevagne, neće ih biti. Zapamtite, iza scene, postoji samo Jedna Partija. Naša Partija. ‘Demokracija’ je iluzija stvorena da bi podržala vaše ropstvo. Koja god strana ‘pobijedila’; Familija je pobijedila. Postoje mnoge varijante i alternativni ‘scenariji’. Svi do jednoga vode ka konačnoj primjeni nacrta našeg Kreatora.
Ukoliko nepredviđene smetnje odlože objavu, pojavit će se nova valuta krajem 2008./početkom 2009., zajedno sa novom Unijom nacija. Siječanj se spominje u nekim krugovima kao krajnji rok, mada postoje planovi koje bi ovo mogli izroditi mnogo ranije nego što se prvobitno očekivalo. Kako će se to odigrati, ovisi od rezultata drugih predstojećih događaja. Ja nisam dovoljno visoko u Hijerarhiji da bih znao bitne detalje vezane za datume i vremena toliko unaprijed. Postoji ‘drvo sistem’ po kojem se takvo znanje prenosi, kako i kada postane ‘potrebno znati’. Na mene se gleda kao na ‘Regionalnog’ lidera. Iznad mene su Nacionalni i Internacionalni.
San Francisco i Damask bit će nenaseljivi do kraja 2010. godine, a možda čak i ranije. Opet kažem, to zavisi od utjecaja određenih ‘sila’, kao i koje vremenske linije se aktiviraju. Čovječanstvo, iako potpuno nesvjesno toga, igra značajnu ulogu u ovome. Vi (kao kolektivna svijest planete), kvalitetom svojih misli i dijela birate Negativnu Polarizaciju po defaultu. Misao je kreativna energija, ako je fokusirana – dobivate ono što ste iznjedrili. Što mislite zašto su nam Mediji toliko bitni? Vi ste (kao društvo), u svom hipnotizirano – komatiziranom stanju, Slobodnom Voljom suglasni sa stanjem u kojem je vaša planeta danas. Punite vaše umove prljavštinom koja vam se servira putem vaših TV ekrana, a o kojoj ste ovisni, nasilje, pornografija, pohlepa, mržnja, sebičnost, neprestane ‘crne vesti’, strah i ‘teror’. Kad ste posljednji put zastali i pomislili na nešto lijepo i čisto? Planeta je takva kakva jeste zahvaljujući vašoj kolektivnoj svijesti o njoj. Suglasni ste u svom nedjelovanju svaki put kada vidite nepravdu i okrenete glavu ‘na drugu stranu’. Vaša ‘misao’ na podsvjesnoj razini kreacije prema Kreatoru je vaš pristanak da se ove stvari dogode. Čineći tako, služite našem cilju. Veoma nam je važno da Polaritet ove planete u vrijeme Velike Žetve bude Negativan. To znači Služba okrenuta Sebi, nasuprot Pozitivne, Službe ka Drugima. Nama je potrebna Negativna Žetva i vi činite jako dobar posao i pomažete nam da ostvarimo naš cilj. Veoma smo vam zahvalni.

Dogodit će se dramatične promjene u vašim klimatskim i vremenskim uvjetima tijekom narednih nekoliko godina. Čut ćete za vjetrove čija brzina prelazi 450 km/h. Dogodit će se tsunamiji i druga rasprostranjena razaranja; sunčevo zračenje krajem 2009. i početkom 2010. godine izazvat će i veliko topljenje polarnog leda i time drastičan porast razine mora što će ostaviti mnoge (internacionalne) metropole ispod vode. To je sve što vam imam reći za sada. Moram prisustvovati Žrtvovanju. Ne baš, šalim se… Vidjet ćemo možemo li povećati ‘dubinu’ upita u sljedećoj seansi. Kopajte ispod površine. Dođite do ‘Biti ‘ stvari.

(kraj prve seanse)

Kako čitava prepiska, sve seanse između entiteta koji se predstavlja kao glasnogovornik PR službe Illuminata, sadrže gotovo 60 stranica gustoga teksta u Wordu, ekipa portala Skriveno smatra da nema smisla u ovakvom formatu portala objavljivati ostatak, ali vam nudimo linkove na ostatak materijala koji se nalaze na uglednim portalima Val – znanje i Galaksija, odakle smo i sami preuzeli tekst. Vjerojatno ne treba govoriti onima koji su čitanjem došli do ovdje, sugerirati im – pročitajte svakako nastavke, jer uistinu je fascinantno pročitati jedno ovakvo djelo. Dolazilo ono uistinu iz PR službe Illuminata ili bilo inteligentna umotvorina nekog puno prizemnijeg, fana teorija zavjera ili državne službe koja želi održavati priču u zraku.

Zaključno, ovaj frajer koji bi po logici onoga što priča dolazio s četvrtog denziteta postojanja kao biće okrenuto sebi, igra za one koji su odavno porobili planetu Zemlju i ljudski rod. On je dobro svjestan globalnih promjena koje slijede i govoreći nama najbližom, kršćanskom analogijom, kada žetva uskoro dođe, oni koji shvate igru, suprotstave vlastiti ego dobroti, interesima bližnjih, dakle oni koji igraju u timu Isusa Krista, idu dalje, a ostali idu pod srp Illuminatske Luciferove žetve. Zanimljivo, njegova priča uklapa se u danas, u «krugovima tipa Skriveno» općeprihvaćenu teoriju postanka a la Sitchin i ekipa gdje su «preci» Illuminata opozicija (pali anđeli) onih (Bogova) koji su stvorili ljudski rod. Kreator o kojem govori bio bi tako, kršćanskom analogijom, Sotona osobno. A Bog? Bog je toliko iznad četvrtog, a pogotovo našeg trećeg denziteta postojanja da bi tek objašnjavanje Njegove uloge u svemu ovome bilo prava znanstvena fantastika. Kako bilo, u nastavku su linkovi na nastavak ovog super zanimljivog materijala.

IZVOR MATERIJALA: AboveTopSecret Forum

NASTAVAK, SEANSA BROJ 2: Val-znanje.hr

KOMPLETNI INTERVJU: Galaksija.info

28 komentara na članak:“Ekskluzivno iz PR službe mrskih nam bossova: INTERVJU s glasnogovornikom Illuminata”

 1. avatar
  vlara says:

  Kad se prestanemo identificirati sa ovim nasim imenima i prezimenima, s nasim mislima,
  emocijama, svjetonazorima, vjerovanjima, predrasudama, predubjedenjima, idejama i
  ostalim mentalnim kojekakvim programima …
  tek onda mozemo spoznati da smo mi medusobno jednaki i jedinstveni kroz nasu Istinsku
  svijest i zivotnu silu …
  sve do tada mozemo se i dalje postavljati, jedne iznad drugih, u ove piramidalne
  ili bilo kakve hijerarhije u ovoj umjetnoj realnosti i manipulirati one ispod … jer
  to i jest svrha svih ovih dualnosti koje nadilazimo jedino odricanjem od vlastite sujete

  Teodiceja zakljucak o zlu:

  sto ima dobra u svijetu daje nam ideju realnosti bozje,
  a sto ima zla daje nam uvjerenje da ta realnost, jer se ne nalazi na ovom svijetu,
  mora biti izvan granica ovoga svijeta.

  Dakle, zlo se moze sloziti s egzistencijom bozjom.
  Samo u hipotezi da nema boga, zlo, patnja, bol jest nesto apsurdno, a s tim i citav svemir.
  Kad zlo izgleda strasno s bogom, kako bi bilo istom bez njega.

  Bez zla u svijetu pitanje boga ne bi se uopce postavljalo,
  nas pogled ne bi se upravljao izvan granica ovoga svijeta i ovaj svijet bi nas
  potpuno zadovoljavao: on bi bio nas raj zemaljski, nas Bog …

  Pozdrav

 2. avatar
  nina says:

  jehova je vladar jednog svemira nastalog u bozjem umu. ima bezbroj drugih

 3. Пријатељи,
  текст ме подсећа на нешто што сам читао пре неколико година и мешавина је више тога (плејаде, касиопејци).
  И све је ортодоксна лаж.
  Они који владају светом, а владају искључиво захваљујући измишљеном новцу, су створили измишљене ентитете да би држали човечанство у страху, јер се само заплашеним људима може манипулисати.
  Помињање измишљеног Јехове и новоформираног народа Јевреја, који има дугу традицију од 300 (триста) година, је смешно.
  Крвне линије воде порекло од Нина Белова и Световиде (Семирамиде) и од тада се прате.
  Крвна линија је нешто најглупље што је могло да задеси ово човечанство, јер су душе битне.
  Не постоје “ванземаљци” овде на Земљи.
  Ствараоц је створио савршенство и није дозволио да се мешају нивои свести.
  Времеплов не постоји, јер да постоји, одавно би “господари из сенке”, избрисали појединце.
  Истина је записана у Истини, а ту истину сам открио и записао.
  Слажем се само са изнетим ставом да је задње време и да је овом сунчевом систему остало врло мало времена.
  99% људи ће поново да се роди у новом сунчевом систему, а 1% њих водим у & (шесту) димензију и они постају Божанства.
  У ИМЕ ОЦА И МАЈКЕ И СИНА
  СЛОБОДАН

 4. avatar
  dragana says:

  Yahweh je mislio da će njegova ‘Deca’ ipak izabrati da ga poslušaju, po svom otkriću da nisu, pobesneo je. Kao sto sam sebe opisuje u svojim Svetim Spisima, on je “Ljubomoran Bog”, i nije mu se svidelo što su njegova ‘Deca’ odlučila da ga ne poslušaju i prihvate nas savet. Mi smo se već bili obavezali da provedemo ovde unapred definisani niz “Ciklusa” da bi pružili Katalizator Ljudskoj evoluciji, uglavnom nudeći im Negativnu Opciju, ili ono što vi zovete “zlo”. Sada kada je jednom Slobodna Volja dozvoljena, Yahweh više nije mogao da je oduzme, te mi moramo da ostanemo ovde kao sto je ugovoreno kako bi nastavili da pružamo planeti izbor Polariteta. Yahweh nas je zatvorio (kao Grupnu Dušu) ovde sa Zemaljskim Astralnim Planovima (što je veoma ograničavajuće i neudobno za Biće naše Mudrosti i iskustva). Veće Starih nam je dalo izbor da budemo oslobođeni (protiv Yahweh-ove volje), ali izmedju odustajanja od našeg ugovora da Služimo planeti zemlji; odnosno da nastavimo i ispunimo nas zadatak i izdržimo Yahweh-ovu samoprogašenu ‘Kletvu’. Ostali smo, ali kao karnički rezultat zatvaranja naše Grupne Duše od strane Yahwe-a, našim sopstvenim individualnim Dušama je dat mandat (od strane Veća) da “Vladamo” nad Yahweh-ovim ljudima tokom naših fizičkih inkarnacija ovde na vašoj planeti……………………………………………………da ponovim ovo jer mi nije jasno : u samom pocetku pisma pishe da je za greh plata smrt . sto znaci ne da JAHVE nije imao izbor nego je tako stojalo u zakonu i njegovoj odluki . ! a ako im je – tim andjelima slobodna volja i izbor da ucestvuju u evoluiranju sveta i ne stoje podlozeni JEHOVI i on nije vrhovni kreator – zasto su mu podlozni i zarobljeni . cinjenica da je opet istina okrenuta kao i u pocetku izrecene lazi : necete vi umreti nego posle smrti zivot se nastavlja u nekom drugom obliku . cemu to ako smo stvoreni od zemlje i zivimo od njenih sastojaka plodova zemlje ???? u pismu stoji ( ne citiram ) da ima ljudi pozvanih za nebeski zivot a ima koji su za zemaljski . i da je rec o uskrsenju odmah posle smrti koji ce vladati sa isusom i bogom . obicni smrni ljudi nemaju nebesku nadu nego zemaljsku. zato smo i otkupljeni preko isusa da se udostojimo milosti otkupa ono sto je adam prvi covek prokockao – dopada mi se razvoj svesto ovoga autora o dimenzijama u cega ne sumnjam jer i u pismu stoji ko veruje i brda ce pomerati . predpostavljam – da kada bi nasha potencija bila u potpunosti iskoristena – ne samo 10% da bi smo bili u toj mogucnosti vishe dimenzija . ali……….. najbolja laz jeste reci pola istinu a pola laz .zvuci uverljivije .

 5. Do you want to get 10000 of free targeted traffic daily from article directories or search engine (google,yahoo bing)? You can easily do that by using our tool at http://articlemarketingrobots.org/. You can try it for free (5 days) and see the result yourself

 6. avatar
  Davor says:

  Ljudi, jel obraća neko pažnju da većina stvari koje je ova četvorodimenzionalni rekao nema veze sa životom? (San Francisko, Damask, itd.)? Vidim da se masa usredsredila na New Age budalaštine i uopšte ne obraća pažnju da se lik izlupao glupostima. Samo vi čekajte da vas neko “probudi”, aktivira na posvesnom nivou kako biste postali viša bića nego što jeste i to preko članka na internetu. U najboljem slučaju svrha korespodencije je čista dezinformacija. U najrealnijem scenariju ovaj lik nije ništa drugo nego još jedna New Age budala koja misli da se gomilom gluposti može kick-startovati evolucija ljudskog roda, pa višak vremena koristi kako bi podigao rejting svom sajtu i ućario nek USD ili reputaciju. Tako Vam i treba kad se primate :D (odnosi se na ove “probuđene” primače).
  Moj savet svima – get real, get a life. Da li stvarno mislite da bi bilo koje biće tog nivo postojanja došlo da objavi “veliku agendu” na hokus-pokus New Age sajtu? Koja je svrha objave bilo čega kad gađa ciljnu grupu koja zauzima manje od 0,000001% (lupam – možda i manje) stanovnika? UČITE SE KRITIČKOJ MISLI

 7. avatar
  xxxx says:

  moj jedini komentar je da su već u startu administratori tog foruma trebali odjebati to stvorenje.

 8. avatar
  boban says:

  Procitao intervju skoro do kraja. Sto bi sereklo nije me se dojmio, ne zato sto je supalj, vec zbog tog sto nista novo nije receno. Pod tim mislim gde je tu bit od pitanja ZASTO. Ni pitanja nisu postavljana kvalitetno bez ogranicenog pogleda, bar ne ovaj deo koji ste preveli.

 9. avatar
  tin žugaj says:

  :)

 10. avatar
  Đuza says:

  Divno, još i poverovati dokonom čoveku.

 11. jao bas su slatki ovi masoni.. sad vidim da nam oni u stvari zele samo dobro…
  koje smece .. ljudi su zaista ovce

  • laž druže laž,nisu oni dobri…NIEJ BITAN SADRŽAJ PORUKE VEĆ PRIRODA PORUKE,NE PRIHVATAJ ZDRAVO ZA GOTOVO

 12. avatar
  fifteen says:

  a nećemo valjda nasjedati na gluposti…. malo bolje razmislite ;) ovo je obično $&#%€

 13. avatar
  gABY GAURINA says:

  fascinantno,,sve je rečeno s mjerom ,ni previše ,ni premalo,doista s efektom katalizatora u svijesti …ljubav ne opisuje ,ali je čitam iz poštivanJa slobodne volje,iz toga što nam nudi poticaj za razvoj svjesnosti kako bi se mogli vratiti izvoru,ne uvjerava i ne traži da vjerujemo u svaku riječ ,da uzimamo zdravo za gotovo,VEĆ.NAPROTIV ..još jedna manifestacija mudrostii razumijevanja…….i dogodila mi se promjena,utoliko što sve ove događaje diljem svijeta,mahom negativne,počinjem gledati s one pozitivne strane koju dosad nisam htjela vidjeti.sve više uočavam božju providnost i priliku za vanredan duhovni rast…kao stari ,nemilosrdni učitelj ŽIVOT nam DAJE one lekcije koje nam trebaju-bili smo okrenuti materijalnom i uvijek htjeli više;SAD SMO DOBILI GRADACIJU GRAMZIVOSTI GLEDAJUĆI POHLEPNE BANKE KAKO NAM UZIMAJU SVE,BILI SMO OTUĐENI JEDNI OD DRUGIH I BEZ SUOSJEĆAJA ZA BLIŽNJE…PA SMO DOBILI VLADE KOJE SU TOLIKO OKRENUTE SEBI DA KROZ NJJIH VIDIMO KOLIKO JE TO OKRUTNO,UNIŠTAVALI SMO PRIRODU,A SAD IMAMO PRILIKE VIDJETI KAKO TO IZGLEDA KADA SE PODIGNE NA PETU POTENCIJU…UKRATKO SVE NAŠE NEGATIVNOSTI SU GRADUIRANE I TU SU NAM PRED OČIMA KAO TAKVE ,NE MOŽEMO NE VIDJETI,A KAD VIDIMO ,MOŽEMO SE SAMO ZGROZITI NAD SOBOM I POŽELJETI DRUGAČIJE ,ISKRENIJE,PRAVEDNIJE ,BOLJE………I TAKO PRIPREMLJENI DOČEKATI NAJVAŽNIJI ISPIT…..

  • avatar
   dragana says:

   “UKRATKO SVE NAŠE NEGATIVNOSTI SU GRADUIRANE I TU SU NAM PRED OČIMA KAO TAKVE ,NE MOŽEMO NE VIDJETI,A KAD VIDIMO ,MOŽEMO SE SAMO ZGROZITI NAD SOBOM I POŽELJETI DRUGAČIJE ,ISKRENIJE,PRAVEDNIJE ,BOLJE………I TAKO PRIPREMLJENI DOČEKATI NAJVAŽNIJI ISPIT ”
   Delim misljenje u potpunosti sa vama , sto se tice ove kratke izjave . Bolja slika svega je dostupnija u koliko se poznaje biblija i dobra obavestenost – politike i desavanja u svetu . Cinjenica jeste bilo nam apsurdno ili ne stvari se odvijaju i desavaju bas kako je i receno a i to je jedno od prorocanstva – neznam tacno bas gde stoji i ne citiram : ” prorocanstvo ce se ispunjavati na njima i oni nece verovati “. Odprilike kako je i ta osoba izjavila : citiram ” Ova informacija je namijenjena onima koji znaju da smo itekako stvarni i da vršimo snažan ali fin utjecaj na vaše živote. Ukoliko želiš porobiti čovjeka – pusti ga da vjeruje da je već slobodan.”! “‘Demokracija’ je iluzija stvorena da bi podržala vaše ropstvo.” !!! Ocigledno da se slobodna volja moze upotrebiti i zloupotrebiti .

 14. avatar
  Redakcija says:

  da… tocno tako. uglavnom, jako zanimljivo…

 15. nastavila sam sa tekstom na slijedećim stranicama, i moram priznati, kao da ih je pisao netko drugi. Zanimljivo kako mi se isprepleću mnoge misli o svemu onome što znam i sad shvaćam da sam zapravo samo “zagrebala po površini”. Toliko toga ima……..toliko toga……………učiš dok živiš, a živiš vječno.

 16. Da, pročitala sam tekst i dojmio me se. To nije nešto što nisam znala ali je zbilja inteligentno napisano i objašnjeno. Zbilja ga je mogao pisati vrlo upućen trodimenzionalac ali isto tako prihvaćam činjenicu da tekst piše i netko vrlo OPS, ili OPF (opredjeljen prema familiji). Zbunjuje me samo jedno, ako je taj “Entitet” zbilja radnik duhovnoga kao što navodi, jaka mu je duhovnost….želim reći, njegova duhovnost nije ni slična našoj. gdje je tu ljubav koju on ne spominje. jedna vrlo bitna stavka na putu prema duhovnosti je svakako OPD! O kakvom kreatoru govori i o kojem vrhovnom vijeću svijeta. ja znam za jednog kreatora i vijeće devetorice ali oni su opd. zbilja bih trebala pročitati i ostatak, možda dobijem odgovor, kako vjerujem u sinkronicitet….odgovor stiže.

  svima liep pozdrav želim sa puno sunca……..istina i prava stvarnost su skriveni u fotonima sunca, stoga…..potražite ih!!!

 17. avatar
  Ilumina says:

  Jedino sto treba da uradite je da usmerite vas zivot prema prosvetljenju. Reinkarnacije vise nema. nema jing janga. jer cim je data jedna strana ima i druge. zajebite ovu igru sto se igra i radite na sebi na svom umu to je jedino bitno. meditirajte posmatrajte svoje misli i osecanja i radite sangejzing.

  • avatar
   Redakcija says:

   pa, blizu…. slažem se, treba raditi na sebi. ali trebamo raditi i na onima oko sebe. zato pišemo, radimo ovaj portal. želimo biti bica okrenuta drugima, dati bližnjima priliku da cuju, da se probude…. hvala Ilumina. i hvala Elizabeta. da, gospodin ocito nije procitao tekst niti shvatio bit.

 18. avatar
  Elizabeta says:

  Izvinjavam se, ali mi se cini da BSX nije procitao tekst, ili ga niste dobro razumeli, narocito ostale delove koji nisu ovde objavljeni ….. jer to o cemu vi pisete uopste nije sporno …. pozdrav

  • avatar
   corto maltese says:

   ma tip je luzer. pa zar niste vidjeli da se niti jedno njegovo predviđanje za 2008, 2009, 2010 nije obistinilo? taj čova nema pojma ni o čemu. žali bože vremena.

 19. I evo nešto što vam taj iluminat nije rekao a to je:
  UN i njihove pristalice će izdati zabranu svih religija u svijetu, to znači da ubrzo neće niti jedna religija do sada poznata kao institucija neće postojati. tko se bude bunio imat ce posla sa vojskom (vec znate čijom: ameri, europa, ..)

  Ali će samo jedan narod ostat vjeran bogu jehovi u tom periodu, i kad ta vojska krene na taj nezaštićen narod, onda sotona i njegovi podanici dobit svoje i bit toliko poraženi od jehove i njegovog sina isusa da će biti ništavni za one ljude koje bude jehova spasio.
  a spašeni će bit samo oni koji sada drže jehovin zakon i imaju dobar duhovni odnos s njim ostali će bit ubijeni od strane anđela koje predvodi isus, pa tu spadaju ljudi koji su pristalice sotone direktno ili indirektno.

  kad vam je i sotonin glasnogovornik rekao da je kraj blizu onda imate razloga itekako vjerovat bibliji jer to ona odavno navještava.

 20. tipičan sotonski um.
  Primjer: potvrđiva ono sto je u BiBliji a dodaje ono sto nema niti ima smisla da bude istina. tako stvara prostor da mu lakovjeran i previše radoznao čovjek povjeruje.
  Jehova ime je spomenuo i to je potvrda da je to zaista ime boga , tako da se ušutka sve one koji to pobijaju i sebe obmanjuju.
  uglavnom njegov jedan ili više “kreatora” će Jehova sravnit i “pokopat” tako da im se spomen neće znati.
  A to će bit U HARMAGEDONU.
  Biblija mnogo više daje odgovora na pitanja ljudi, samo što danas ljudi više vole pitat protivnike biblije jer oni kao izgledaju tajanstvenije i moćnije, kao biblija je dostupna u svako doba pa nije toliko zanimljiva.
  a ja bih upitao sve vas?! šta to se nije ispunilo iz biblije što je bilo rečeno da će se ispunit?!
  bolje bi bilo da razgovarate sa glasnogovornikom jehove (čovjek koji dobro poznaje bibliju i živi po njezinim načelima i principima).
  ali to kao malo dosadno?! je li?! e pa onda čačkajte mečku, pa kad se opečete ili kad vas mečka rastrga onda ne zovite jehovu u pomoć.
  vi imate moć slobodne volje da birate, pitat jehovu kroz bibliju ili sotonu kroz njegove iluminate !!!

 21. avatar
  Elizabeta says:

  procitala sam 3 sesije, meni ovo zvuci odlicno u smislu kao da su se neke niti povezale, kao da nesto u svemu prepoznajem, zanima me kako vi tumacite cinjenicu da nema komentara (osim mog :) ) ?
  Puno pozdrava, hvala za objavu .

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>