Tko sjedi u Petrovoj stolici? Sjajna knjiga koja govori kako se Crkva kroz povijest odmicala od Isusa Krista

Onaj tko već pri pogledu na vatikanski medijski spektakl počinje sumnjati kakve veze sve to ima s Isusom, Kristom, bit će ipak preneražen u kojoj mjeri nauk i struktura crkve potječu izravno iz poganskoga kulta idola. Taj kult idola su zaogrnuli ogrtačem «kršćanski» i tako su čovječanstvo stoljećima vukli i vuku za nos. Crkva se grubo upliće kako u život pojedinca tako i u cjelokupni javni život – pod prijetnjom vječnih paklenih muka svima koji se ne pokoravaju. Sve to nema ni najmanje veze s Isusom, Kristom, s Njegovim jednostavnim učenjem i s prvobitnim prakršćanstvom! Prakršćani današnjice objašnjavaju zloupotrebu imena Isusa, Krista. U jednoj seriji radio-emisija širom svijeta oni pretresaju pitanje: Što se zapravo skriva iza Petrove stolice? Kako se u prošlosti prezentirala Petrova stolica? Koje su njene namjere? I: Što još možemo očekivati od nje? Ovaj prvi svezak pod nazivom «Tko sjedi u Petrovoj stolici?» u izdanju «Profila», informira o sadržaju prvih pet radio-emisija.

Čitav tekst objavljen je na web stranicama uglednog hrvatskog 4Dportala i možete ga u cijelosti pročitati na linku ispod:

TKO SJEDI U PETROVOJ STOLICI?

 

 

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>