Pred nama je polusatni, jako friški, prije samo nekoliko dana emitiran radio intervju David Ickea u emisiji «Deadline live» Jack Blooda na kalifornijskoj radio postaji « Oracle broadcasting network», u kojoj govori o aktualnim zbivanjima u Japanu, Libiji, odnosno sjevernoj Africi i na Bliskom istoku. Poznati pisac i istraživač iznosi zanimljive stavove i mišljenja o tim aktualnim zbivanjima koji bi, smatra, možda mogli biti i završni kadrovi i priprema pozornice za 3. svjetski rat. « Ovo što se događa sada, odavno je isplanirano, a to je plan kojim se pokušava uvući Rusiju i Kinu u sukob globalnih razmjera. O tome je Henry Kissinger govorio prije nekoliko tjedana kada je aktualno bilo stanje u Egiptu, a znakovito je da se samo par minuta prije obraćanja javnosti na temu intervencije u Libiji, predsjednik Obama susreo upravo s Kissingerom, sveprisutnim u svim ratovima posljednjih desetljeća» govori David Icke.

Počelo je ?

Cilj je zaratiti islamske zemlje s Izraelom, i uvući u sukob Kinu i Rusiju, odnosno Europu (u međuvremenu, nakon radio intervjua, prvo je Francuska zauzela stranu u Libiji, a od nekidan, akciju vodi NATO pa je tako i Hrvatska uključena, makar simbolički, u opasna zbivanja u Libiji op.a). Libija raspolaže s 2 posto svjetskih rezervi nafte, a otkako je frka u toj zemlji započela,  itekako je vidljiv porast cijene nafte na globalnom tržištu. Što će biti ako se drama proširi na Saudijsku Arabiju gdje je više od 6 posto svjetske nafte, pita se Icke, a očito je da se sukobi šire čitavim islamskim svijetom od Alžira i Maroka, do bliskoistočnih zemalja. Jasno, kako poskupljuje nafta, poskupljuje i sve ostalo. Icke u ovom razgovoru govori i o sve većem utjecaju Kine u Africi gdje masovno grabe resurse i počinju dominirati čitavim afričkim državama, munjevito i masovno nameću svoj politički i ekonomski utjecaj što uglavnom nećemo vidjeti na televiziji ili pročitati u novinama. Na pitanje, što se zapravo događa u Japanu, Icke kaže – Autoriteti vam nikad neće otkriti pravu istinu jer istina ne dolazi od autoriteta, ni oni je često ne znaju, misleći na službene, vladine autoritete. Icke je uvjeren da javnost nema prave informacije o razmjerima štete u nuklearnim postrojenjima, a iako ne spori mogućnost da je japanska katastrofa uzrokovana umjetno, bio to HAARP ili nešto drugo, Icke sugerira da je Zemlja u trenutku velikih vibracijskih promjena koje bude ljude iz sna (bude im spoznaju o pravom svijetu) , ali utječu i na planet kroz dramatične geološke promjene. « Nema sumnje da je potres u Haitiju uzrokovan umjetno, što dokazuju i pripremljene trupe koje su brzo nakon drame okupirale tu državu. Ne kažem da se nešto slično nije dogodilo i u Japanu, ali postoji mogućnost da je riječ o globalnim promjenama uzrokovanim vibracijskim promjenama, smatra David Icke.

U razgovoru on iznosi mišljenje da je nešto umjetno moglo biti umetnuto u reaktor elektrane koja je posebno stradala, dok voditelj sugerira na ulogu Georgea Westingatea u toj priči. Riječ je o liku koji je pokrao izume i patente Nikole Tesle.

Zaključno, David Icke poručuje da je krajnje vrijeme za buđenje. Da je doslovno, sad ili nikad! Oko nas je strah, kaos, veliki problemi, i mada «oni» imaju moć, mi imamo brojke, ipak nas je više od sedam milijardi naprama šačici moćnika, kaže Icke u  maniri Jim Morrisona i onog sjajnog stiha iz pjesme «Five to one» :

«They got the guns, but we got the numbers. Gonna win yeah, we’re taking over….

Iako je to vjerojatno «off topic» u ovom tekstu, ne mogu odoljeti i nadodati još jedan dio ove pjesme, radi sjajne metafore, baš u odnosu na David Ickea….

« You walk across the floor
With a flower in your hand.
Trying to tell me no one understands
Trade in your hours for a handful dimes
Gonna make it, baby, in our prime »

Uglavnom, Icke kaže: «to što događaji na sjeveru Afrike ili na Bliskom istoku, iz naše perspektive djeluju daleko i kao da se direktno nas ne tiču, takvo je mišljenje krivo i porazno jer bilo čija nepravda je i naša nepravda», reći će Icke. Baš kao tridesetih godina prošlog stoljeća u Njemačkoj. Prvo su odvodili usred noći komuniste, pa Židove, homoseksualce… mi nismo reagirali, nije se ticalo nas osobno. A onda su došli po nas …

Oni dolaze. U to nema nikakve sumnje. Na nama je hoćemo li se oduprijeti okovima. Ljubav. I sloboda! Do kraja.

SKRIVENO TV: David ICKE radio intervju

 

THE DOORS – FIVE TO ONE

6 komentara na članak:“Skriveno TV: Aktualni, friški, radio intervju David Ickea o aktualnim zbivanjima: Japan, Libija, globalno buđenje…”

 1. avatar
  volimyu says:

  Vrlo dobro i poucno!!! Novi sam ovde, pa se pitam da li je David ICKE dao intervju o Dzulijanu Asanzu? Zanima me njegovo misljenje ili su istom timu.

 2. avatar
  Redakcija says:

  PS. koliko mi je poznato, Morrison je u svim intervjuima tvrdio da su mu roditelji mrtvi, imate i Stoneov jako dobar film o tome. ignorirao je svoga staroga, oficira… no, moguce da je i Jim dijete, žrtva kontrole uma…. a tkko nije, moj Igore, tko od nas nije ;)

  • a jeste li znali za Paul-a Simon-a i pjesmu Sound of silence i njegov je otac bio vojnoobavještajni oficir koji je radio na mind control projektu, nisam to izmislio, jim Morrison je bio dio tog projekta o tome postoje zapisi koi su otkriveni nakon što se je prokužilo da se bave istraživanjem solfeđa i zvučnih frekvencijao čemu paul simon i pjeva u pjesmi SOund of silence – pogledajte pažljivo tekst

 3. avatar
  Redakcija says:

  Nisam neki veliki fan Ickea mada zna ubost dobro ali od njega je fer što stalno naglašava – ne vjerujte svemu što vanm kažu, zdravo za gotovo, pa tako ni meni nego sami nađite istinu koja je u vama … prema tome, bilo bi glupo ici raznmišljat icijom glavom, bio to Icke, vi ili ja u odnosu na nekog trecega…. a glede žetve, što god bilo “nakon”, iza ovoga di smo sad, treba tamo otici cistog srca, treba težiti ljubavi i suosjecanju. i nema onda zime. pozdrav Igor, pratimo i vaš sajt, živili

 4. jako interesantno I Jim Morrison i david icke pripadaju istoj strani, djed davida ickea- bio je mason 33 stupnja a jim morrison sim američkog vojnoobavještajnog oficira koji je bio direktno umješan u programe MInd control, probudite se, i prestanite slušati kojekave govornike koji okupljaju oko sebe veliku masu kojoj prippovjedaju upravo ono što žele čuti, dolazi vrijeme velike žetve illuminata a vama se nudi viši nivo svijesti – ja ću vam reći koji je to viši nivo svijesti. viši nivo svijesti se zove smrt i omogućuje vam da vidite četvrtu dimenziju, svi cvas tješe da se ne bojite smrti. Zašto to čine? Zatio jer velika žetva (big Harvest) ukjučuje masovnu smrt ljudi na zemlji,..o takvoj se žetvi radi, o toj žetvi i višoj svijesti govori david icke i mala baka imaju potpuno isti koncept- ali i značenje. vrijeme je da počnete razmišljati svojom glavom a ne glavom davida ickea ili bilo čijom tuđom http://www.igor-kostečac.com

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>