Ante PANCIROV – KASIOPEJSKI TRANSKRIPTI: Kanalizirano znanje koje stiže s više razine postojanja

Kada govorimo o ezoteričnom, o obilnoj građi materijala «na rubu znanosti», što je termin koji zahvaljujući Krešimiru Mišku možda ponajbolje definira sve te rubne teme i fenomene kojima se naš portal bavi, bilo bi krajnje neprofesionalno ne spomenuti takozvani «Kasiopejski eksperiment». U moru senzacionalnih i fascinantnih materijala kojima Internet obiluje, a mi te teme pogrešno i čak neprimjereno nazivamo «teorijama zavjere», već godinama je prisutna ingeniozna priča o dvoje supružnika, Laura Knight-Jadczyk i Arkadiusz Jadczyka, koji od 1995. godine objavljuju na svojoj web stranici cassiopaea.com, odnosno quantumfuture.net , transkripte, precizne zapise seansi svoje vlastite dugogodišnje komunikacije s «bićima» sa šestog denziteta (ukoliko vam nije jasan pojam denziteta i općenito, ta podjela prema kojoj bi se ljudski rod nalazio na 3. denzitetu svjesnosti, biljke i životinje bi primjerice bile na drugom, a ono što u svom skučenom trodimenzionalnom realitetu pokušavamo spoznati i nazvati Bogom, bilo bi savršenstvo, nirvana najvišeg, sedmog denziteta – ukoliko vam treba, dakle, dodatno pojašnjenje te denzitetske podijele, najbolje pročitajte sjajno objašnjenje na ovom linku –  «Denziteti – nivoi egzistencije» ).

Oni, dakle, već dugi niz godina primaju kanalizirano znanje s više razine postojanja, a ono što kroz te seanse primaju, na Internetu je, u zajednici koja se takvim rubnim temama bavi, postalo prihvaćeno kao zasebni fenomen koji se respektira i na čemu se zasnivaju mnoge nove teze, pišu knjige, stručni radovi i slično. Ponovno krajnje pojednostavljeno, (jer drukčije naprosto ne bi bilo moguće u jednom malom uvodnom tekstu) pokušat ćemo predstaviti ovaj fenomen riječima samih Kasiopejaca koji kažu:

Mi smo vi – iz budućnosti, na “Velikom valu” stižemo k vama

« Mi smo Kasiopejci, bića od svjetlosti iz 6. denziteta. Živimo u stanju sveprisutnosti, realitetu koji nam omogućava pristup svim denzitetima. Mi smo stalni putnici i trenutno se javljamo sa vrha «Velikog Vala», sa prve linije sistema prirodne ravnoteže našeg univerzuma. Taj Val je jedan cjelokupno novi realitet, granica jednog novog područja egzistencije, sudar denziteta, koji se trenutno kreće prema planeti Zemlji. Kada stignemo na Zemlju, spojit ćemo se sa vama. Mi smo vi – iz budućnosti», fascinantna je poruka Kasiopejaca.

U tim seansama u kojima kanaliziranjem Kasiopejci prenose određena znanja na ljude, a posebno sjajno u našoj regiji tim su se materijalima pozabavili odlični portali Val-znanje.com i Svjesnost.com, oni tvrde da se nalaze «na valu» koji putuje prema Zemlji, a što se savršeno uklapa u sveprisutne teze o skoroj kolektivnoj promjeni svijesti ljudi, prema kojoj naš realitet prelazi na višu razinu postojanja, slijede radikalne promjene i osvještavanje. Neki to nazivaju fenomenom 2012. godine, neke religije famoznim Otkrivenjem, može se čuti o «Dobu vodenjaka» i zapravo, cijeli je niz različitih naziva koji zapravo sugeriraju isto, kažu da je naša civilizacija već zakoračila u novo doba, da Zemlja kao planet, živi organizam sa svime što na njoj postoji, počinje sve brže vibrirati do jučer nepojmljivim frekvencijama i zapravo, pred nama je veliki val promjena.

U tim seansama, Kasiopejcima se postavljaju brojna pitanja iz svih sfera života, a zahvaljujući spomenutim, našim uglednim web portalima koji sustavno prikupljaju i stalno ažuriraju te prevode njihove najnovije seanse, sve te transkripte možete početi čitati odmah.

Nalaze se ovdje: «KASIOPEJSKI TRANSKRIPTI» , odnosno ovdje:  “UVOD U KASIOPEJCE” .

Naravno, pojam «kanaliziranja» nije nov i na internetu je gomila tekstova o tome, pa tako i o kanaliziranju kao sredstvu za kontrolu uma. Svatko tko se čak i površno bavi ovim rubnim temama, s pravom će već u startu, čim se prvi put susretne s pojmom Kasiopejaca i transkripata koji su objavljeni kao rezultat kanaliziranja, postaviti sebi pitanje zašto ne bi bilo moguće da tim osobama koji primaju znanje kanaliziranjem, netko servira ono što žele da im se servira i zapravo manipulira njima. S tim su se pitanjima uvelike bavili i supružnici koji su od ove teme stvorili globalni fenomen, pa tako u jednom dijelu na svojim web stranicama, među ostalim ističu:

UVIJEK MAKSIMALNO PROVJERAVAJTE ČINJENICE ! NIKADA NE SMATRAJTE DA SE MOŽETE OSLONITI KOMPLETNO SAMO NA NJIH!

Ovo kanaliziranje, Kasiopejsko kanaliziranje JE drukčije od ostalih. Ono je drukčije iz samog početka, nastavlja se i bit će drukčije od drugih. Možemo mu dati i ime: KRITIČKO KANALIZIRANJE. Takva mu je namjera i nije slučajno baš takvo. To je kanaliziranje u kojem je namjerno pošiljatelj važan kao i sama poruka sama po sebi. Oni su nerazdvojno zapleteni međusobno u kvantnom smislu; međudjelujuće kvantne amplitude. One formiraju jedinstvo, cijelost. Odstranjivanje poruke od pošiljatelja bi bilo, u ovom Kasiopejskom kvantnom eksperimentu, kao zatvaranje rupe u dvostrukom rasporu kod eksperimenta. Kad zatvorite jednu rupu, cijeli uzorak je drugačiji, ne samo jedan njegov dio. Što je onda to “kritičko kanaliziranje”? U kojoj mjeri je drugačije od ostalih?

Trebalo bi jako puno prostora i vremena da se to opiše u detalje. Jednog dana ćemo to i napraviti. Ali zasad, dozvolite mi da napravim samo mali pogled na to: Kasiopejsko kanaliziranje ima svojstva znanstvenog eksperimenta. Zamislite znanstvenike u njihovim laboratorijima kako rade na glavnim zakonima univerzuma. Oni rade čitav niz važnih eksperimenata. Oni su istrenirani profesionalci, oni znaju tematiku, znaju koju opremu imaju u laboratoriju i njihovu namjenu i mogućnosti. Ali oni su ljudska bića. Jednom će netko od njih ispričati koji prljavi vic, jednom će odbaciti cijelu seriju nekih podataka jer je miš preko noći poremetio njihovo mjerenje u nekom pokusu. Sada, razmislite koju bi korist imali od toga da sve to upišu u njihove papire uključujući prljav vic, i krive podatke koje su dobili radi miša, i mrlje radi razlijane tinte… itd. To nije način na koji se radi znanost. I Kasiopejski eksperiment će se nastaviti kao znanstveni projekt. Sa standardima znanosti koje imamo na umu. Kasiopejsko kanaliziranje je Kritičko Kanaliziranje. Ono je drugačije od ostalih, a takvo će i ostati. Razlika je u pristupu. Mi tražimo istinu. Swerdlow ( Stewart Swerdlow, poznati vidovnjak koji govori o programiranju i kontroli uma pomoću kojeg moćnici iz sjene manipuliraju čovječanstvom, ima jako slušanu radio emisiju u SAD-u op.a) je siguran da on to zna, i da to želi nametnuti drugim ljudima, odnosno manipulirati drugim ljudima, uvjeravajući da je istina ono što on govori. Kad nešto tvrdi – to dolazi iz Skupne duše i Božjeg uma. Ali kad se netko drugi usudi to isto reći, samo sa drugačijim pristupom – to je odmah nužno “100% dezinformacija” i “glupost”. Mi pokušavamo podijeliti sa drugima naša razmišljanja, i kad je neophodno – mi smo spremni naučiti nešto i PROMJENITI naša razmišljanja. I to je najvažnije. Taj stav – biti otvoren ( prema nečemu novom )» , objašnjenje je o tom kanaliziranju na Kasiopejski način, a sve o tome, puno opširnije, naši čitatelji pronaći će na linkovima koje smo gore objavili.

Orionska unija – žele vladati Zemljom i ljudima

Ono posebno zanimljivo o čemu govore Kasiopejci, «bića» koja bi nam mogli biti daleki rođaci, MI sami sa više razine postojanja, je postojanje zlih entiteta, onih «bića» s više razine postojanja koji nemaju nimalo dobre namjere, a koji su itekako prisutni na našoj planeti i u dobroj mjeri kontroliraju sva zbivanja ovdje. Ne treba biti veliki genij niti znati senzacionalna viša znanja da bi zaključili da Zemljom dominiraju mračne sile, jer dosta je pogledati TV i vidjeti koliko je ratova, zla, gladi, boli, straha, dosta je prije spavanja sabrati što smo radili taj dan i brzo shvaćamo koliko nam je gadan ritam, koliko smo opterećeni recesijom, užasnom svakodnevicom, osobnim i kolektivnim strahovima, stresom, depresijom itd. Kasiopejci govore o tim mračnim silama zla, a u uvodu o tome kažu sljedeće: « Ima nas mnogo koji putujemo na ovom Valu, što znači da je ovdje trenutno velika gužva. Ima mnogo bića u našem univerzumu koja su u stalnom tranzitu, uostalom nema ni potrebe za nekom stalnom usidrenošću. Pa i svaka planeta je jedna vrsta vozila, zar ne? Mnogi od ovih “jahača valova” su u stvari samo drugi aspekti, odnosno srž i suština vas samih, i sada dolaze da se sretnu sa vama. Neki od njih su takozvana bića “zla i tame”, i sada dolaze da bi se malo prosvijetlili. Drugi, opet, dolaze s ciljem da vas stave pod svoju totalnu kontrolu. Morat će doći do neke vrste integracije, da bi se premjestili u 4. denzitet – ukoliko ste kandidati za takozvano OPD (orjentacija prema pružanju pomoći drugima) opciju.

A Znanje pruža zaštitu dok ignoriranje vodi u opasnost! Orionska Unija (OPS – orijentirani samo prema sebi) i njihovi saveznici i sluge u ljudskom obličju – Konzorcij, trenutno ulažu veliki napor da kreiraju jednu novu rasu i kontroliraju je, kao i ostatak čovječanstva. Oni također trenutno konstruiraju nova ljudska tijela za sebe same, da bi ih koristili za prijelaz u 4. denzitet, jer su svjesni da to ne mogu ostvariti u tijelima koje trenutno okupiraju. Kloniranje, kao i krađa ljudskih embrija služi im da odrede najbolje tjelesne profile za prihvat njihovih duša, ( duša i tijelo moraju biti u jednoj vrsti rezonancije, odnosno, moraju imati sličnu frekvenciju.) Oni planiraju promijeniti i fizičke realitete. Djecu, često blizance, stalno koriste za svoje eksperimente. Mnoge od vas oni trenutno koriste u tim eksperimentima kao sastavne dijelove, prilikom kreiranja te nove rase. Nestale» osobe često tamo završavaju, pogotovo «izgubljena» djeca. Svake godine oko 10% više djece «nestane», u svrhu ovih eksperimenata. Oni onda izlažu njihova tijela raznovrsnim naporima, bolje rečeno – patnjama, da bi odredili koju vrstu modifikacije primijeniti na DNK. OPS» entiteti koji obitavaju u 4. denzitetu hrane se bićima koja egzistiraju na trećem nivou. «OPS» bića sa trećeg nivoa – što ste u stvari vi, ljudska bića, crpe svoju energiju sa drugog i prvog denziteta, odnosno razine,, zato vi nanosite bol onima iz životinjskog carstva, koji egzistiraju na drugom nivou, kao uostalom – i sebi samima» , objašnjavaju Kasiopejci u jednom od svojih odgovora.

Inače, svi ti transkripti koje ćete naći na web stranicama sjajnih portala iz naše regije «Val – znanje» i «Svjesnost», odnosno u originalu na web stranicama «Kasiopejskog eksperimenta», postavljeni su po sistemu – pitanje – odgovor. Entitet iz šestog denziteta, razine postojanja, prvo se predstavlja svojim ljudskim sugovornicima, nakon čega započinje kanaliziranje. Ljudi postavljaju pitanja, oni im odgovaraju. Jasno, mnogi su odgovori – možda – ili – još nije vrijeme da to spoznate» to ne možete shvatiti- , ali generalno, svatko tko se makar i površno zanima za ove rubne teme, trebao bi se upoznati i s kanaliziranim znanjem koje nudi «Kasiopejski eksperiment». Ako ništa drugo, kao što i autori ovog projekta sugeriraju čitateljima – mi vam samo nudimo svoju priču, a na vama je i na vašem zdravom razumu da se prema tim informacijama postavite kako vas pamet uči. Uz naglasak – ničemu ne treba vjerovati na prvu loptu, sve uzimati s oprezom, i istraživati. Tražiti, provjeravati, guglati do preksutra ako treba. Znanje pruža zaštitu dok ignoriranje vodi u opasnost – kažu Kasiopejci. Ako ništa drugo, svako razumno biće s tim se može i treba složiti.

LINKOVI – UVOD U PRIČU O KASIOPEJCIMA:

POČETNA WEB STRANICA SUPRUŽNIKA LAURE KNIGHT-JADCZYK I ARKADIUSZA JADCZYKA

KASIOPEJSKI TRANSKRIPTI – UVOD I TRANSKRIPTI, KRONOLOŠKI, PO DATUMIMA

UVODNI PREDGOVOR AUTORA, PROFESORA ARKADIUSZ JADCZYK – SEANSE:

O AUTORU ( preneseno s web stranice Val-znanje)

Prof. Arkadiusz Jadczyk je znanstvenik, matematičar – fizičar, stručnjak atomske fizike, napisao je mnoge radove i dobivao nagrade. Njegov uvod u transkripte opisuje jedan kritički osvrt prema materijalu, a najbolje je da si svatko sam zaključi stvari iz svega ovoga. Laura je kontaktirala „svjesne energije“, bića iz viših nivoa postojanja metodom „channeling-a“, tj. „direktnim razgovorom“ kroz medij kojima je ostvarena veza. Svrha ovog materijala je da se prenese znanje koje nam je neophodno za razumijevanje kako funkcionira svijet oko nas i mi sami u njemu. Ovaj materijal bi svatko trebao pročitati tko želi napredovati i podići svoju svijest – a samim time i znanje koje posjeduje i koje mu omogućava lakši i brži napredak. Dakle, pošto sam pročitao Kasiopejski materijal, osjetio sam u sebi da u njemu ima jako puno stvari koje bi mogle pomoći i ostalim ljudima oko mene. Zbog toga sam odlučio prevesti materijal da bi i ljudi koji ne razumiju engleski jezik mogli dobiti ovo neprocjenjivo znanje.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>