Japanska drama: Čak i konvencionalni mediji potiho progovaraju da je potres možda izazvan umjetno

Nakon dvostruke katastrofe u Japanu, potresa i tsunamija, a potom i višestrukih eksplozija u oštećenoj nuklearnoj elektrani Fukushima na internetu su se, kao što to obično biva nakon takvih događaja, pojavile teorije zavjere da je za sve nedaće u “zemlji izlazećeg sunca” kriv američki Program aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvencije ili HAARP ( High Frequency Active Auroral Research Program ), piše Jutarnji list.

Naime, zavjerenici tvrde da se HAARP nakon višetjedne elektromagnetske tišine upalio oko ponoći prema GMT, ili oko 1 sat prema CET-u, te je od tada snažno radio. U svojim teorijama izlažu i dokaze o povezanosti HAARP-a i Japana pokazujući clipove s Youtuba u kojima tvrde da HAARP ili sličan uređaj za kontrolu vremena već korišten nad tom zemljom.

SKRIVENO TV:

Kao posljednji snažni argument pozivaju se na potres u prefekturi Niigata 2007. godine u vezi kojeg daju i članak nazvan “Zapadni bankari prijete Japanu HAARP-ovim eko-uništenjem godinu prije potresa u Kini”.

Upozoravaju kako je prije potresa u Niigati , ali i onih u Kini te Čileu, na nebu viđena čudna svjetlost slična polarnoj svjetlosti. Zajverenici tvrde kako su stručnjaci za HAARP potvrdili da su boje na nebu uzrokovane elektromagnetskim poremećajem koji se spušta iz ionosfere. ( www.jutarnji.hr )

SKRIVENO TV:

Kompilacija zanimljivih clipova koji ukazuju da se u Japanu dogodilo nešto umjetno stvoreno

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>