VIDEO  Dr. Rauni – Leena Kilde: Kontrola uma

Dr. Rauni – Leena Kilde, znanstvenik i pisac govori o svojim saznanjima o tehnikama kontrole uma, prenosimo uvod u prevedeni video predstavljen za zanimljivom portalu Razotkrivanje.net. Jedan od načina je ugrađivanjem mikročipa u čovjeka, te se na taj način ljude kontrolira i manipulira za određene svrhe ovog bolesnog sustava koji je pod kontrolom određene elite ljudi – ubojica čovječanstva. Gledajući ovaj intervju, prosto ne postoji čovjek koji će reći ovo mi je poznato, ili ovo znam, što više otprilike 50% manipulacija koje će ova žena iznijeti su tako netipične, da ni oni najupučeniji o tome pojma nemaju.

Ovaj film posvećujem svim borcima za istinu, sa naglaskom na riječi iz svetog pisma: “Gledajte da se ne uplašite”. Svima preporučujem da sačuvaju vjeru u boga, nadu i dobru volju kako bi svemu što nas čeka mogli adekvatno se oduprijeti kad za to dođe trenutak. Ali svima vama ostavljam da prosudite da li je taj trenutak već počeo. (Razotkrivanje.net)

Ovaj zanimljivi VIDEO ima ukupno sedam dijelova, a prvi s Youtubea nalazi se ovdje:

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>